One on One is een full service communicatie bureau gespecialiseerd in 1 op 1 communicatie. Wij leveren een aantal communicatievormen, waar de 1 op 1 communicatie centraal staat. Het organiseren van uw zakelijk evenement is er daar één van, voor externe relaties én uw werknemers.
Onze specialiteit is het om een evenement met een zakelijk doel te combineren met sport. Plezier (clinic) en leren (mentale aspecten in sport/werk) geven toegevoegde waarde.Zakelijke evenementen: voor werven, houden en binden van externe én interne relaties

Wij definieren een zakelijk evenement in de ruimste in zin van het woord. Een zakelijk evenement kan gericht zijn om klanten te werven, houden of te binden, maar ook om potentiele werknemers te werven of uw huidige werknemers te inspireren.

Extern? Vanuit onze filosofie: naar het grootste rendement per klant

Een zakelijk evenement is er om klanten te werven, houden of te binden. Wie krijgt aandacht, op welke manier en hoe verzamelt u informatie? Enkele van de vragen die beantwoord moeten worden om er een optimale happening van te maken. Op basis van uw algemene klantcommunicatiestrategie en vanuit wat u wilt uitstralen vullen we het evenement in en zullen voorstellen doen om de voorwaarden voor een geslaagd event, plezier, leren en presteren er in te verwerken.
Al onze kennis omtrent 1op1 communicatie zal worden ingezet om het rendement per klant te optimaliseren.

Intern? Vanuit onze filosofie: naar het grootste rendement per sollicitant

U bent op zoek naar nieuwe werknemers? Wij organiseren uw evenement, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Maar .... u zoekt ook een manier om het verschil te maken? Voeg een Mental Performance sportclinic toe aan uw procedure. Hoe vaak geeft de sfeer van een bedrijf niet de doorslag? Met de clinic kunnen wij de deelnemer de bedrijfscultuur, de uitgangspunten laten ervaren! Ook biedt de sportsituatie een mooie gelegenheid om de kandidaat in een andere, maar vergelijkbare situatie mee te maken. Wellicht geven aanvullende wetenswaardigheden u een nog beter inzicht.

Intern? Vanuit onze filosofie: naar het grootste rendement per werknemer

U wilt uw werknemers motiveren, inspireren of een boodschap meegeven? Wij organiseren uw evenement, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Wij zijn er van overtuigd dat uw presentatie of de training de boodschap zal overbrengen, maar zou het niet mooi zijn om uw boodschap te verduidelijken vanuit de sport (lezing) of zelfs te ervaren (Mental Performance sportclinic).

Zakelijke doelstelling + plezier en ontspanning

U heeft de hele dag op de hei gezeten en heeft de strategie voor de komende jaren vastgelegd? Tijd voor ontspanning. Wij bieden met onze cricket, golf en tennis clinics het plezier en de ontspanning die u verdient.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.