Je moet de dingen doen waar je energie van krijgt. Wat dat voor ons is, daar zijn wij achter: Making You Grow. Wij stoppen er een hoop energie in, maar krijgen die dubbel terug, als u er beter van wordt.
Vanuit een financieel zakelijk oogpunt betekent dat er onder aan de streep voor u meer over moet blijven. Direct zichtbaar of als langere termijn investering die zich gaat terugbetalen.

 


Winst door Focus: naar duidelijke uitgangspunten voor uw merk

Duidelijke uitgangspunten zijn noodzakelijk om uw communicatie te optimaliseren. Zo investeert u uw communicatie euro met richting. Wat is uw focus, wat is uw merk? Vragen waarop de antwoorden van essentieel belang zijn voor uitingen als uw logo, reclame, maar zeker voor persoonlijke communicatie. Dat geldt op bedrijfs- en productniveau, maar ook voor uzelf als zelfstandige. One on One helpt met het ontwikkelen, bouwen en uitbouwen van uw (persoonlijk) merk.

Merk in uitvoering: rendement

Met duidelijk voor ogen waar u naar toe wilt, kunnen wij een voorstel doen voor uw klantcommunicatie: de manier en de verbeelding waarop u uw (potentiele) klanten en relaties wilt aanspreken. Ook nu weer met het rendement van uw communicatie-euro voor ogen.

Naar een optimale winst per klant

Als u serieus met het rendement per klant aan de slag wilt, komt u er niet onder uit ook uw 1 op 1 communicatie goed te organiseren. Als One on One zijn wij gespecialiseerd in persoonlijke communicatie. Met de unieke combinatie van sport en business kunnen wij een bijzondere invulling geven aan uw evenementen en sponsoring.

Naar meer rendement per (potentiële) werknemer

De ideale werksituatie voor u als werkende mens, van welk niveau dan ook, is een situatie waarin u in staat wordt gesteld uw eigenschappen en talenten in te zetten in lijn met uw persoonlijke drijfveren. Het bedrijf gaat het om het bedrijfsresultaat, de prestatie. Wordt met beide uitgangspunten rekening gehouden, vormt een setting waarin met plezier bezig zijn, leren en presteren wordt gecombineerd, de ultieme situatie. Dat is ook het uitgangspunt voor alles wat wij voor u organiseren. Wij willen bijdragen aan uw groei.
Met sport als metafoor, basis voor plezier en andere invalshoek, geven wij ervaringen en inzichten mee, waarmee u in de werksituatie en zelfs privé uw voordeel mee kunt doen. Wij kunnen allerlei werkgerelateerde thema's verwerken in uw evenement. Sterk zijn wij in het verduidelijken van de mentale aspecten die een rol spelen bij het aanleren van vaardigheden en het leveren van een prestatie.

Making You Grow In Business
Focus
Merk in uitvoering
Winst per klant
Rendement per werknemer

 In Business & Sports
Plezier
Leren 
Presteren

 In Sports
Beter in Beeld
Relaties
Contact
Gemak
Representatie, presentatie & prestatie