Halen u en uw medewerkers alles uit zichzelf? In de topsport krijgt de mentale prestatie steeds meer aandacht. In de ene sport speelt het meer een rol dan de ander. Hoe zit dat eigenlijk in uw werk? U en uw medewerkers kunnen een hoop, maar komt dat er ook uit? Hoe werkt u nu? Hoe leren uw medewerkers? Kunt u uzelf en uw medewerkers beter voorbereiden?
Een Mental Performance Clinic geeft uw business evenement of sport evenement echt meerwaarde.


 

Naar een optimale prestatie: leren vanuit een sportsituatie

Een sportsituatie leent zich bij uitstek om vergelijkingen te trekken met onderwerpen, methoden en vaardigheden relevant in de werksituatie: strategie maken, teambelang, scoren etc.. In onze Sport als Spiegel clinics laten we de onderwerpen die u belicht wilt hebben naar voren komen. Een groot voordeel van sport is dat het resultaat van een actie vaak direct zichtbaar wordt. Het ervaren daarvan geeft unieke handvatten om u inzichten te geven.

Een stap dieper: leren vanuit een mentale sportsituatie

Een stap dieper dan methoden en vaardigheden is de invloed van het denken van ieder individu op de prestatie: het mentale functioneren. Waarom haalt u op een bepaald moment (in uw leven) er alles uit wat u kan, en op een ander moment, met dezelfde omstandigheden, totaal niet. Waarom verhoogt u wat u kunt, leert u, op het ene moment (in uw leven) veel sneller dan het andere?
In de topsport wordt steeds meer aandacht besteed aan de mentale component. Hierop wordt getraind en gecoacht. Hoeveel aandacht besteed u hier aan binnen uw werksituatie? Wij laten u middels een Mental Performance Golf-, Tennis- of Cricketclinic, enige mentale aspecten ervaren. De inzichten die u hiermee opdoet, kunt u gebruiken zowel in de werksituatie en zelfs privé.

Mogelijkheden met, en onderwerpen binnen een Mental Performance Clinic

De clinics kunnen bijvoorbeeld worden ingezet als onderdeel van een klantendag, personeelsevenement, management- of teamsessie, recruitmentproces, bedrijfspromotie en -introductie, bedrijfscultuurverduidelijking, werkevaluatie (u en uw werk / werkAPK) en Persoonlijk Ontwikkelings Plan. Mogelijke onderwerpen kunnen zijn: verandering, coaching, leren leren en 'naar een topprestatie' etc..
Uiteraard is de invulling afhankelijk van uw doel en doelgroep (klanten, potentiële klanten, medewerkers of te werven collega's) en zal meer of minder gericht zijn op de sport op zich of  plezier. Wij gaan graag met u in gesprek.

Voeg meer waarde toe aan uw Sport- of Businessevenement

De unieke clinics kunnen worden gebruikt als (onderdeel van) een Sportevent en/of Business event, voor klanten, potentiële klanten, medewerkers of te werven collega's. Van welk niveau, leeftijd of ... dan ook.

Sport maakt het mogelijk om niet alleen plezier/entertainment aan te bieden, maar dit te combineren met leren en presteren. U kunt uiteraard ook alleen voor de sport(clinic) gaan. Maar met een zakelijk of mentaal thema? Dat is toegevoegde waarde!

Door toppers in sport en business

Uniek is onze kennis van en ervaring met topsport én bedrijfsvoering. De sporten die we aanbieden zijn tennis, golf en cricket.
De clinics worden geven door Rob Vos (cricket - exNLelftal - bewegingswetenschappen-psychologie - MBA - marketing - ondernemer) in samenwerking met Michiel Schapers (tennis - ex nr. 25 van de wereld) en Eric Kruijning (golfprofessional - clubcoach Joost Luiten - bestuurslid PGA Holland). Andere professionals (zakelijk en/of sportief) worden ingezet afhankelijk van de situatie en de wensen van u als klant.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.