One on One is een full-service marketingcommunicatie bureau dat al meer dan 10 jaar bedrijven, organisaties, verenigingen, teams en mensen individueel helpt om hun communicatie efficiënter en effectiever in te zetten. Voor vele klanten hebben wij naar tevredenheid een oplossing gevonden en geïmplementeerd. Het team bestaat uit een groep van partners die vanuit hun ervaring, kennis en relatiekring hun bijdrage leveren aan een optimaal resultaat.

 

Specialisatie

De specialisatie in persoonlijke, one on one, communicatie is waar onze kracht ligt. Niet alleen commercieel, 1 op 1 tussen mensen onderling, maar ook die u met uzelf voert. Hoeveel euro's en/of aandacht steekt u in persoonlijke communicatie? Wat is daarvan het rendement? Maximalisatie van het effect per klant, sponsor, lid of individu is steeds het uitgangspunt.

Producten voor bedrijfsleven en sport

Wij verzorgen een communicatieplan, maken de ontwerpen, leveren de middelen en helpen bij de (technische) uitvoering ervan. In het verlengde van onze 1-op-1 specialisatie liggen (personal) brandmanagement, businessevents en sponsoring als logische aandachtsgebieden. Ook persoonlijke creatieve cadeaus zijn te bestellen.
Ons werkveld ligt naast het bedrijfsleven ook in de sport. Ook daar begeleiden wij organisaties, verenigingen en atleten met marketing, (verenigings)communicatie en sponsorwerving en -behoud.

Uniek: brug tussen business & sport als toegevoegde waarde

Wij zijn continue op zoek naar mogelijkheden om het bedrijfsleven en de sport bij elkaar te brengen. Om voor beiden de toegevoegde waarde te vinden. Wij kunnen de standaard producten, sportevents en sportsponsoring bieden, maar hebben met onze  Mental Performance Clinics een uniek product, dat zowel de sport als het bedrijfsleven dient: plezier, leren en presteren.

Gemak: Just One stop

U kunt bij ons terecht voor ieder onderdeel van het communicatie proces. Onze eigen professionaliteit wordt aangevuld door leveranciers die weten om te gaan met de eisen die aan persoonlijke communicatie worden gesteld: specifieke vormen en materialen, maatwerk, snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. It 's just a One (on One) stop voor (onderdelen van) grote organisaties, het MKB, instellingen, verenigingen, zelfstandigen of topsporters.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.