Gesponsord worden is voor veel sportbonden, sportverenigingen en topsporters een noodzaak. Heeft u de juiste partners gevonden die in lijn zijn met de ambities en uitstraling van uw vereniging of sport? In hoeverre haalt u rendement uit uw sponsoraanbod? Voldoende? Zijn uw sponsors tevreden?
Een professionele aanpak is geboden. Wij helpen u sponsors te werven, om ze daarna te behouden en aan u te binden.


 

Professionele of professionelere aanpak?

Het belang, nut of noodzaak van sponsoring hoeven wij u niet uit te leggen. De vraag is hoe werft, behoudt, en bindt u ze. Wij helpen overkoepelende organisaties, verenigingen en topsporters de stap te maken naar een professionele of professionelere aanpak. Door onze kennis, ervaring en netwerk kunnen wij u assisteren in het gehele sponsoring-traject. Van plan, werven, houden en binden van de mensen die u nodig heeft om uw sport of vereniging op een hoger plan te brengen.
 

Sponsorplan

Zijn uw uitgangpunten duidelijk? Wij ondersteunen u bij het maken van een sponsorplan en begeleiden u bij het verwezelijken van meer effectiviteit en efficiëntie in uw communicatie naar sponsors. Al onze kennis omtrent bedrijfscommunicatie en 1op1 communicatie zetten wij in om maximaal rendement te halen.
 

Sponsorwerving

Sponsoring kan worden ingezet als communicatie-investering met vele doelstellingen. Het vergroten van de naamsbekendheid, merkbouw en productkennis en uiteraard de gelegenheid scheppen nieuwe contacten op te doen en bestaande te versterken. Voor iedere sponsor is de doelstelling en invulling weer anders. Daartegenover staat uw aanbod. Wij zoeken voor u een partij die bij u past en andersom.
 

Organisatieondersteuning

Voldoen aan de verwachtingen (en meer) van uw sponsors vereist ideeen, uitvoering en communicatiemiddelen. Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.