Sporten is heerlijk. Ideaal om de zinnen te verzetten en te ontspannen, terwijl je fysiek bezig bent. Wij nemen u de gehele organisatie uit handen. U wilt het evenement inzetten als teambuilding of relatiebeheerproduct? Geen punt. One on One heeft alle middelen om van uw evenement een persoonlijk evenement te maken. 

Sportevent: ook een mix kan

Ook nu weer kunnen wij een sportevenement organiseren dat past bij uw bedrijf. Wat dat betreft zijn wij nergens aangebonden. Wat betreft de invulling, communicatie en organisatie nemen we alles over als u dat wenst.

Sportspecials: cricket, tennis en golf

Ieder sport thema kan, maar gespecialiseerd zijn we in een cricket-, tennis of golf evenement.  Evenmenten die worden gevgeven door allemaal toppers in hun sport. Michiel Schapers verzorgt het tennis, Eric Kruijning het golf en Rob Vos neemt de cricketclinic voor zijn rekening. U wilt iets meer dan alleen sporten? Binnen deze settings kunnen we uw evenement ook nog van een meerwaarde voorzien.

We kunnen meer: plezier + leren

Sport maakt het mogelijk om het fysieke en mentale te combineren. Het geeft de mogelijkheid om niet alleen plezier en ontspanning te bieden, maar dit te combineren met leren en presteren. U kunt uiteraard alleen voor de sport gaan, maar als u er ook nog eens wijzer van wordt? Dat is toegevoegde waarde!
We kunnen in de clinic of met een lezing sport als spiegel gebruiken voor werk in al zijn aspecten. Dat is plezier en leren in één. Nog een stap verder? Doe een Mental Performance Cricketclinic. Dat is plezier, leren én ervaren in één.

We kunnen nóg meer: plezier + leren + presteren

Rond een cricketclinic met de toegevoegde waarde van de mentale aspecten, kunnen wij u assisteren om dit evenement ook commercieel van waarde te maken. Met onze 1op1 communicatie kennis en ervaring kunnen wij het werven, houden en binden van klanten, medewerkers, sponsors of leden faciliteren en maken tot een evenement met een optimaal rendement.
Wellicht is het sponsoren van een cricketgerelateerd evenement of topsporter zelfs een optie voor u.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.